Den Faste Medarbejder

Hvorfor vælge iMarketeers?

Måske du allerede har besluttet dig. Du ønsker hjælp til at finde din næste marketingekspert og vil bare hurtigt i gang. Hvis det er tilfældet, så klik her, og kontakt os med det samme.

Er du derimod i tvivl, om du har brug for hjælp, så skal du vælge iMarketeers, hvis du – ligesom os – tror på:

# At kandidater med den rigtige indstilling skaber de bedste resultater for dig og din virksomhed.

# At du kan bruge din tid mere effektivt på andre opgaver.

# At dit samarbejde med os som specialister giver dig det bedste resultat.

# At det er afgørende for en succesfuld rekruttering, at din samarbejdspartner forstår din forretning og virksomhedskultur.

Vi har arbejdet med rekruttering siden 2001 og har sat os for at bevise, at vi kan finde det rigtige match – hver gang. For os er rekruttering et stolt håndværk, og opgaven er først løst, når du og din nye medarbejder samstemmende udtaler, at matchet føles som det helt rigtige.

Dine fordele og udbytte

Frihed

Vi løser de tids- og ressourcekrævende opgaver i rekrutteringsarbejdet, så du får frihed til andre opgaver.

Garanti

Vi garanterer du bliver tilfreds med din nye medarbejder. Det giver mening for os – og tryghed for dig.

Respekt

Vi har respekt for din tid, og planlægger rekrutteringsforløbet, efter din kalender.  

Gevinst

Vi gør din rekruttering til en god forretning, ved at finde den helt rigtige medarbejder til dig.

Konceptet – Den Faste Medarbejder 

Vi tror på, at det tilfører værdi at arbejde struktureret og at have de rigtige processer i rekrutteringsarbejdet. Men vi ved også godt, at de fleste rekrutteringer, som ender galt, sjældent skyldes procesarbejdet, men derimod et mismatch af personlige kompetencer.

Mange års træning i rekrutteringsfaget har lært os en god portion ydmyghed i tilgangen til håndværket. Vi tror på, at processer gør arbejdet lettere for os, men vores unikhed ligger gemt i evnen til at finde det helt rigtige match – og har du ligesom os prøvet at ansætte forkerte profiler, så ved du, hvad vi taler om.

Vores verden er i konstant forandring, og vi træner dagligt vores færdigheder, så vi kan vedligeholde og udvikle vores unikhed. Vi er til for dig og forstår den forskel, medarbejderen med den rigtige indstilling gør for dig og din virksomhed.

Hvornår præsenteres jeg for kandidater?

Du præsenteres for kandidater inden for 5-6 uger efter indgåelse af aftalen, og det giver dig mulighed for at afslutte din rekruttering på mindre end 8 uger.

Hvad er processen?

Rekrutteringsproces

STEP 1. Afdækning af opgaven

STEP 2. Søgning og udvælgelsesprocessen

STEP 3.Kandidatudvælgelsen

STEP 4. Servicetjek

STEP 1. Afdækning af opgaven

Vi mødes og bliver enige om det rigtige profilmatch til jobbet. Forståelse af jeres virksomhedskultur er afgørende for os, og vi bruger gerne ekstra tid på at lære den at kende. Først når begge parter har samme forståelse af ønsker og krav, starter vi søgningen efter kandidater, som er næste step i processen.

STEP 2. Søgning og udvælgelsesprocessen

Nu er det vores tur til at arbejde – og vi begynder søgningen efter kandidater i vores forskellige netværk og databaser. Vi samler et udvalg af egnede kandidater, og herefter starter vores udvælgelsesproces blandt emnerne. Kandidater interviewes, og referencer undersøges nærmere. Når målet med antal egnede kandidater er nået, udvælges de bedst egnede, som præsenteres for dig.

STEP 3. Kandidatudvælgelsen

Blandt de bedst egnede kandidater udvælger du de af kandidaterne, som du gerne vil se til samtale hos jer. Vi tager os af alt det administrative med mødeindkaldelser og tilbagemeldinger til kandidaterne – og du skal derfor kun fokusere på samtalerne og valget af den endelige kandidat. Helt enkelt og ligetil – præcist som vi ønsker, det skal være for dig.  

STEP 4. Servicetjek

En rekruttering er først endelig afsluttet, når matchet holder. Når kandidaten er startet, følger vi op med et løbende servicetjek, så vi sikrer os, at valget forbliver det rigtige match. Vi er bevidste om værdien af at gøre tingene rigtigt første gang, og den forskel det gør for din forretning.