Virksomheder

Mangler du en marketingekspert?

iMarketeers er et salgs- og marketing Executive Search Bureau med ildsjæle, der brænder for at matche de dygtigste salgs- og marketingeksperter med de helt rigtige virksomheder.

Vi tror på, at de bedste resultater skabes af medarbejdere med den rigtige indstilling – og vi tror på, at virksomheder, der har størst succes, også har flest medarbejdere i denne kategori.

Mangler du en ny medarbejder, er der 2 måder, vi kan hjælpe dig på.

# Freelance Konsulenten

#Den Faste Medarbejder

Download nedenstående pdf-fil og læs mere om de fordele, der er ved at samarbejde med os.

iMarketeers – din leverandør af Freelance Marketing Specialister

Freelance Konsulenten

Freelance Konsulenten er løsningen på dit midlertidige bemandingsbehov. Har du en medarbejder, der skal på barsel, bliver sygemeldt – eller står du midt i en organisationsændring og mangler et headcount, så kan vi hjælpe dig med at holde gang i din forretning.

Typisk løser vores freelancekonsulenter operationelle opgaver i stillinger som Marketing Manager, Brand Manager, Category Manager, kommunikationsrådgiver eller projektleder.

Læs mere om vores Freelance Konsulenter her.

Den Faste Medarbejder

Den Faste Medarbejder er løsningen på dit permanente bemandingsbehov. Tror du på, at samarbejdet med os, er en god investering for dig, og synes du – ligesom os – at nøgleord som selvkørende, initiativrig, energisk og målrettet bør være en del af din nye medarbejders DNA? Så garanterer vi til gengæld, at du får det rigtige match.

Den faste medarbejder er oftest en mere strategisk og taktisk profil med sit unikke speciale indenfor ledelse, kreativitet, trade marketing, digitale løsninger eller kommunikation eller en sulten salgsprofil, der ønsker at være i TOP 20% af sælgerstaben.

Læs mere om Den Faste Medarbejder her.