Få 9 tips der gør dig til en bedre leder.

Af // Kategori Tips // 2018.04.02 //

Vil du være en bedre leder?

Mange har nok desværre prøvet at være ansat et sted hvor MUS-samtaler virkede som et nødvendigt onde, som bare skulle overståes hurtigst muligt. Sådanne MUS-samtaler er i bedste fald spild af tid, i værste kan de føre til demotivation og manglende trivsel hos medarbejderen, som ikke føler sig set, hørt og prioriteret.

Det stik modsatte kan du dog heldigvis opnå ved en velforberedt MUS-process hvor alle parter ved hvad der forventes og hvad formålet med samtalen er.

iMarketeers er glade for vores samarbejde med SatisFactor, som har specialiseret sig i, at klæde danske ledere på, til at afholde succesfulde MUS-forløb. Forløb som giver synlige resultater både på medarbejdernes trivsel og på bundlinjen.

Modtag SatisFactors 9 bedste råd til succesfulde MUS-samtaler gratis – direkte i din mailboks. Tilmeld dig her.

Hvem er iMarketeers

Mangler du en midlertidig eller fast marketingekspert – og har du brug for hjælp?

iMarketeers er et rekrutterings- og vikarbureau, der er specialiseret i at levere de rigtige Marketing Kompetencer til midlertidige og faste stillinger hos de markedsledende virksomheder indenfor Medico, Pharma, Healthcare, FMCG og Finans. 

Interesseret i en dialog, så skriv til os HER eller ring til rekrutteringsansvarlig Bo Bauerfeind på 5159 1222, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv en kommentar