Sales Manager til b2b projektsalg til kendt Brand indenfor belysning og designerlamper

Af // Kategori Jobopslag // 2018.02.16 //

Medlem af virksomhedens ledergruppe | Leder af salgsteam på 4 personer | Arbejdssted København | Ansvarlig for salget i hele Danmark | Del af succesfuld større international virksomhed| Spændende kundeportefølje | Ansvarlig for eget og teamets salgsbudget |Stor indflydelse på resultater og virksomhedens udvikling

Hvem leder vi efter

Min kunde Flos Scandinavia A/S leder efter dig, hvis du er en ildsjæl, der tænker kreativt og struktureret, og som drives af personlige salgsmål, salgsledelse og resultater.

Som Sales Manager for b2b projektsalget får du en central position i virksomheden, og vil have stor indflydelse på virksomhedens fortsatte vækststrategier og resultater.

Dine ansvarsområder

Du får det fulde budgetansvar og ledelsesansvaret for et 3-4 mands stort salgsteam, og får reference til den administrerende direktør.

Dine primære opgaver vil være salgsledelse og salg til nye og bestående kunder, det vil sige opbygning og vedligeholdelse af salgspipelinen for belysningsløsninger til kontorindretningsfirmaer, arkitekter og indretningsarkitekter i hele Danmark.

Din hverdag vil også bestå af projektdeltagelse, projektledelse, koordinering og kommunikation i forhold til igangværende projekter, og du har ansvaret for, at de interne kunde-, projekt- og salgssystemer fungerer optimalt og er opdateret.

Derudover indgår du i virksomhedens ledergruppe, og er en vigtig bidragsyder til udviklingen af virksomhedens markedsstrategi.

Sådan får du succes i jobbet

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du opbygger langvarige relationer til dine potentielle og nuværende kunder, og at du hele tiden har fingeren på pulsen, og forstår at positionere dig, så du inviteres som projektdeltager til kundernes fremtidige belysningsopgaver.

Som person er du målrettet, ambitiøs, struktureret og vægter detaljer og kvalitet højt i dit arbejde.

Som leder formår du at motivere og inspirere dit team til følge dine visioner, og har vist, at du er god til at skabe resultater gennem andre.

Disse kompetencer leder vi efter

Nogle af de vigtigste kompetencer, vi leder efter er:

Indenfor Salg vægter vi især disse kompetencer højt:

  • Et stort drive
  • Højt energi niveau
  • At du sætter høje mål for dig selv
  • Er vedholdende og viljestærk
  • Er nysgerrig efter at lære nyt

Og at du kan dokumentere gode salgsresultater, og har din salgsværktøjskasse på plads.

De Ledelsesmæssige kompetencer vi leder efter er:

  • En motiverende og coachende ledelsesstil
  • En god sparringspartner
  • En rollemodel for teamet
  • Autentisk lederskab

Og en profil der udvikler, og stiller krav til sine team kolleger.

Hvad du skal vide om Branchen:

Vi har ikke et specifikt krav om branchekendskab, dog er det vigtigt, at du har flair og interesse for de tekniske detaljer om vores produkter og løsninger, da det vil være en afgørende faktor for din succes i jobbet.

Udover branchekendskabet er det vigtigt, at du har erfaring med projektsalg til b2b kunder, og at du interesser dig for design produkter, og gerne indenfor designlamper.

Hvad tilbyder vi

Du tilbydes en attraktiv stilling i en virksomhed, der er i en spændende og positiv udvikling. Virksomheden fokuserer i høj grad på design, kvalitet, og en god virksomhedskultur, hvor frihedsgraden er stor. Stillingen er for dig der kan og vil sætte et synligt aftryk i branchen og skabe markante resultater.

Er du interesseret – hvad gør du?

Synes du at stillingen lyder interessant, og matcher det de udfordringer du leder efter, så send din ansøgning og CV med det samme til Bo Bauerfeind, og du skriver til e-mail adressen bb@iMarketeers.dk.

Husk at skrive Ansøgning b2b Sales Manager – Flos Scandinavia i emnefeltet.

Er du interesseret, men du har nogle spørgsmål, du gerne vil have uddybet først, så ring til Bo Bauerfeind på mobil 5159 1222 eller send dine spørgsmål direkte til mig på bb@iMarketeers.dk.

Skriv gerne Spørgsmål til b2b Sales Manager – Flos Scandinavia i emnefeltet.

Ansøgningsfristen

Der er ikke en fast ansøgningsfrist for stillingen, men stillingen ønskes besat så en ny Sales Manager starter i jobbet enten 1. april eller senest 1. maj 2018.

I praksis betyder det, at vi løbende afholder samtaler, og fortsætter indtil vi har fundet den rigtige kandidat til jobbet.

Ønsker du at vide hvor langt vi er kommet i processen før du sender din ansøgning, så ring eller skriv til mig, og bliv hurtigt opdateret.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bo Bauerfeind

 

Om FLOS Scandinavia A/S

Virksomheden FLOS blev grundlagt i 1962, som var året, hvor firmaet startede produktionen af en række lamper, som gik hen og blev nogle af klassikerne i italiensk industriel design. Grundet deres tidsløse design og tekniske fortrin produceres disse lamper stadig i dag. Lamperne, som er designet af Achille og Piergiacomo Castiglioni, hedder Arco, Splügen Brau, Toio og Taccia. Læs mere om FLOS på www.flos.dk.

 

Lukket for kommentarer