Sådan bliver du konsulent hos iMarketeers

Af // Kategori Om iMarketeers // 2018.04.17 //

Hvordan bliver jeg konsulent?

Hos iMarketeers har vi et godt bagkataglog af velkvalificerede kandidater, men vi hører naturligvis gerne fra dig, hvis du mener, at kunne leve op til vores høje krav.

De midlertidige konsulentstillinger vi besætter, er typisk hos veletablerede b2c virksomheder for hvem traditionel markedsføring er business critical. Vores kunder har således brug for dygtig arbejdskraft, som kan sætte sig direkte i marketing-stolen og skabe resultater for dem fra dag et.

Du er typiske kandidat hos iMarketeers, hvis du:

  1. Er veluddannet indenfor det traditionelle markedsføringsfelt
  2. Har mindst 5 års erhvervserfaring inden for dit konkrete arbejdsområde
  3. Allerede er selvstændig konsulent, eller drømmer om at blive det. Vi kan hjælpe dig, med alt det praktiske omkring opstart af egen virksomhed.
  4. Er fleksibel, loyal og branddygtig

Du bliver naturligvis honoreret passende for de høje krav, med konkurrencedygtig løn, gode vilkår, sparing på udviklingen af din egen virksomhed og spændende arbejdsopgaver hos nogle af Danmarks største og mest veletablerede virksomheder.

Hvis du er interesseret i at blive optaget i vores emnedatabase kan du enten sende CV og kortfattet ansøgning til job@iMarketeers.dk, eller du kan søge optagelse i vores LinkedIn-gruppe – Freelance Konsulent Markedet, Marketing, hvor vi deler relevante nyheder fra freelance konsulent-verdenen og opslår nye stillinger.

Hvem er iMarketeers

Mangler du en midlertidig eller fast marketingekspert – og har du brug for hjælp?

iMarketeers er et rekrutterings- og vikarbureau, der er specialiseret i at levere de rigtige Marketing Kompetencer til midlertidige og faste stillinger hos de markedsledende virksomheder indenfor Medico, Pharma, Healthcare, FMCG og Finans. 

Interesseret i en dialog, så skriv til os HER eller ring til rekrutteringsansvarlig Bo Bauerfeind på 5159 1222, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Lukket for kommentarer