Om os

iMarketeers
Siden 2001 har vi arbejdet med rekruttering og har gennem årene været med til at løse opgaver for en masse spændende og interessante virksomheder. I de første 9 år var fokus udelukkende på it-kompetencer, men i 2010 ændrede vi fokusområde og skiftede fra it- til salgs- og marketingkompetencer.

Vores kernekunder arbejder i Medico, Pharma, Healthcare, FMCG, IT og Finans, og vi finder både kandidater til konsulentopgaver og kandidater til faste stillinger.

Langt de fleste opgaver løses som search opgaver, fordi vores kunder har behov for hurtig levering, og i dag er vi anerkendt som et af Danmarks bedste Search og rekrutteringsbureauer indenfor Executive Salgs og Marketing profiler.

Vores X-factor er, at vi altid finder den rigtige kandidat til jobbet.

WHY are we here?

Vi tror på, at medarbejderne er din vigtigste ressource

Vi tror på, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og når virksomhed og medarbejder matcher hinanden, opstår der en stærk motivation og energi, som skaber udvikling og resultater. Vi tror på, at resultaterne skabes af medarbejdere, som har den rigtige indstilling til deres arbejde – og vi tror på, at de mest succesrige virksomheder har flest medarbejdere med den helt rigtige indstilling.

Vi tror på det perfekte match

For os er det det hele værd, når vores kunder og kandidater samstemmigt ønsker hinanden tillykke med valget, og vi hører dem fortælle, at “det bare føles helt rigtigt”. Så ved vi, at vi har bidraget til at gøre den rigtige forskel for begge parter. Vejen dertil er vores håndværk, og det er et håndværk, som vi tager meget seriøst. Vi er bevidste om, at forudsætningerne for det rigtige match er i konstant udvikling og forandring – og vi har sat os for at bevise, at det på trods af den skiftende udvikling altid er muligt at finde det perfekte match.

Vi går ikke på kompromis for at lykkes med vores mission

Vi går ikke på kompromis for at lykkes med vores mission, også selvom det kan betyde, at vi må sige nej tak til en opgave. For os giver det kun mening, hvis virksomhed og kandidat har samme opfattelse af værdier og tror på samme vision.

Vi er overbeviste om, at du kan, hvad du vil

Vi er overbeviste om, at “du kan, hvad du vil”, og vi arbejder for en fremtid, hvor virksomheder og medarbejdere er hinandens styrker, så vi sammen kan bidrage til en bedre verden.

Virksomheder vi arbejder med

Our Client

Det siger vores kunder

  • “iMarketeers har gang på gang vist sig at besidde en helt speciel evne til præcis at ramme den type medarbejder, vi søger til en given opgave.”

    by ~ Karen Ørgaard
    HR Manager GlaxoSmithKline