Jobsøger

Kender du os ikke, men tror du ligesom os, at medarbejdere med den rigtige indstilling skaber de bedste resultater, så er der gode muligheder for, at vi kan hjælpe hinanden.

Vi arbejder med marketing- og kommunikationsprofiler og tilbyder disse 2 koncepter til vores kunder:

  1. Freelance Konsulenten
  2. Den faste medarbejder

Freelance Konsulenten er for dig, der går efter tidsbegrænsede opgaver, og som synes, at det er spændende at arbejde for mange forskellige virksomheder. Du arbejder i dag som freelancekonsulent eller har en drøm om at komme til det.

Den faste medarbejder er for dig, som ønsker et fast job inden for marketing eller kommunikation. Du har enten et andet fast job i dag, og ønsker nye udfordringer, eller også er du “in between” jobs og har endnu ikke fundet dit ønskejob.

Hvorfor vælge iMarketeers?

Kender du os i forvejen, og vil du blot tilmelde dig vores emnedatabase, så send en anmodning til vores LinkedIn-gruppe Freelance Konsulent Markedet, Marketing. Alternativt kan du også sende os en mail på job@imarketeers.dk, så sørger vi for, at du bliver en del af gruppen.

Fordele

Linkedin

Kom et skridt nærmere dit nye job, og bliv medlem af vores jobnetværk på LinkedIn.

Opgaver

Få adgang til helt nye opgaver gennem vores netværk af kunder og konsulenter. 

Sparring

Få sparring og gode råd til dine jobsamtaler. Vi deler hellere end gerne vores erfaringer med dig.

Netværk

Kom forrest i jobkøen, og få hjælp til at optimere brugen af dine personlige kontakter. 

Hvordan gør jeg?

STEP 1. Vær specifik

STEP 2. Tilret dit cv

STEP 3. Tag kontakt til os

STEP 4. Hold dig opdateret

STEP 1. Vær specifik

Forbered dig på, hvilket job du leder efter. Hvad er dit drømmejob og hvorfor. Jo mere specifik du er i din søgen, desto lettere er det for os og dit eget netværk at hjælpe dig til dit nye job.

STEP 2. Tilret dit cv

Når du først er helt klar over, hvilket job du ønsker, så kig dit cv igennem, og tilret dine erfaringer til dit ønskejob. Ret også din profil på LinkedIn og andre onlinebaserede jobprofiler. 

STEP 3. Tag kontakt til os

Når du er blevet klar på dit ønskejob og har fået tilrettet dit cv, er tiden inde til at tage kontakt til os. Du kan enten selv tilmelde dig vores gruppe på LinkedIn, som hedder ”Freelance Konsulent Markedet, Marketing”, eller du kan sende os en mail med dit cv på job@imarketeers.dk.

STEP 4. Hold dig opdateret

Når du er oprettet i vores LinkedIn-gruppe, får du automatisk besked om relevante job, som matcher din profil. Vi vil dog opfordre dig til også selv løbende at tage kontakt til os, idet vi ofte bemander opgaver, uden at de bliver gjort tilgængelige for alle. Et andet godt tip kan være, at du selv opretter Google alerts på nye jobopslag i Danmark.